0910 190 342   |   sykorka@sykorka.sk

Ochrana osobných údajov

    Dňa 25.5.2018 vstúpila v platnosť nová legislatíva týkajúca sa ochrany osobných údajov, preto vám prinášame informáciu o spracovaní osobných údajov na základe preto vám prinášame informáciu o spracovaní osobných údajov na základe Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady č. 2016/679 (ďalej „GDPR“) a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.
    Prevádzkovateľ (SÝKORKA n.o.) v súvislosti so svojou činnosťou spracúva osobné údaje podľa osobitného predpisu. Radi by sme vás informovali o spôsobe akým nakladáme s vašimi osobnými údajmi, o vašich právach ako aj o právnych základoch spracúvania osobných údajov v nasledovných dokumentoch:

  1. Vyhlásenie o ochrane osobných údajov voči žiadateľom sociálnych služieb, prijímateľom v sociálnych služieb a ich rodinným príslušníkom.
  2. Informačná povinnosť prevádzkovateľa (voči zamestnancom).

Otváracie hodiny

Administračné hodiny :

Pondelok - Piatok : 07:30 - 16:00
Sobota - Nedeľa : Zatvorené

Príjem / Ukončenie pobytu :

Pondelok - Piatok : 08:00 - 14:00
Sobota - Nedeľa : Zatvorené

Návštevné hodiny :

Pondelok - Nedeľa : 08:00 - 21:00

„Spoločnosť, ktorá si necenní svojich starších ľudí, popiera svoje korene a ohrozuje jej budúcnosť. Pokúsme sa posilniť ich schopnosť podporovať seba tak dlho, ako to len bude možné, a keď to už nemôžu robiť, postarajme sa o nich.“
Nelson Mandela
Ochrana osobných údajov
Jedálny lístok
Darujte 2% z dane
f